Več o tem

Vodnik po človekovih pravicah vam ponuja orodje za preizkus znanja, da lahko ocenite svoje znanje o človekovih pravicah. Preizkusite naše preizkuse znanja in pobrskajte po Vodniku po človekovih pravicah, kjer lahko izveste več o človekovih pravicah na različnih področjih.

Preizkus znanja je objavljen na portalu Okat. Okat je orodje za preizkušanje znanja, ki organizacijam pomaga pri ustvarjanju in upravljanju preizkusov, anket in obrazcev. Razvila ga je nevladna organizacija Baltic Human Rights Society s sedežem v Latviji, beta različica pa je bila uvedena sredi leta 2019 v sodelovanju z estonskim Centrom za človekove pravice, Pravnim inštitutom nevladnih organizacij v Litvi in Bolgarskim helsinškim odborom. Okat je bil razvit v okviru projekta Vodnik po človekovih pravicah, ki je evropski projekt sodelovanja na področju izobraževanja o človekovih pravicah.

Okat je prijazno podprt s strani Nordplus in Erasmus+. Nordplus, Evropska komisija in drugi finančni podporniki niso odgovorni za informacije, objavljene na tem spletnem mestu, in njihovo morebitno uporabo.Upoštevajte, da so preizkusi znanja in vse druge vsebine na tem spletnem mestu zaščitene z avtorskimi pravicami ter namenjene le za osebno in izobraževalno uporabo. Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da vas zavezujejo Okatovi Pogoji Uporabe. Za vprašanja se obrnite na naslov .